Sletting av profil

Automatisk oversatt fra dansk

Hvis du ønsker å slette profilen din på Reshopper, gjør du dette ved å velge «Slett konto» under menypunktet «Innstillinger» —> trykk på navnet ditt øverst —> bla deg ned til bunnen av siden.

Etter at du har slettet profilen din, oppbevarer vi e-postadressen, fornavnet, etternavnet, landet, språket og opprettelsesdatoen din i 90 dager, før disse slettes.

Du kan kontakte oss på support@reshopper.com hvis vi skal slette profilen din og tilhørende data.

Var denne artikkelen nyttig?

Sletting av profil | Reshopper Hjelp